Τυπογραφείο Ρόδος

Η ομάδα μας

Κωνσταντίνος Κορδώνης

Ιδρυτής

Ο Κωνσταντίνος Κορδώνης ιδρυτής της εταιρείας μας από τους πιο παλιούς τυπογράφους στα Δωδεκάνησα! Γεννήθηκε στο νησί της Σύμης το 1952. Πριν να ενηλικιωθεί μετακόμισε με τους γονείς του στο νησί της Ρόδου. Τελείωσε το Οικονομικό Γυμνάσιο 6 τάξιο το 1970 αποφοίτησε και αποφάσισε ύστερα από ευκαιριακές δουλειές που εργάστηκε ως ξενοδοχουπάλληλος,σερβιτόρος κτλ. αποφάσισε να μάθει και να εργαστεί στο τυπογραφείο του κ. Μιχαήλου και του κ. Γανωτάκη.Έπειτα από 4-5 χρόνια ικανός στο κομμάτι της εκτύπωσης, τυπογραφίας και βιβλιοδέτησης όπως και πολλές άλλες τυπογραφικές εργασίες αποφάσισε να ιδρύσει το 1976 την εταιρεία του Κ.Γ.ΚΟΡΔΩΝΗΣ όπου διατήρησε 40 χρόνια δουλεύοντας και συνεργάζοντας με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία όπως Capsis, Rodos Palace κ.α.! Επίσης είχε συνεργασία σαν εκδοτική βιβλιοδετική με πολλές δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες όπως ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΔΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΟΔΟΥ κ.α. που είχε αναλάβει και έφερε εις πέρας βιβλιοδεσιες όλων των αρχείων που υπάρχουν σήμερα! Η εταιρεία του ασχολήθηκε με την ετικετοποιία και ανελαβε τΙς εκτυπώσεις μεγάλων εταιρειών όπως ΚΑΙΡ, ΕΜΕΡΥ, ΒΙΟΜΕΛ, ΣΙΦΩΝΙΟΣ κ.α.! Τώρα πλέον συνταξιοδοτήθηκε και την εταιρεία την διατηρεί σε υψηλό επίπεδο ο Γεώργιος Κορδώνης γιός του που προσπαθεί με σκληρή δουλειά να συνεχίσει το έργο του !

Γιώργος Κορδώνης

Manager // Art Director // Graphic designer // Web Designer

Η αγάπη για τη ζωγραφική, το σχέδιο, το χρώμα και τους υπολογιστές οδήγησαν τον Γιώργο Κορδώνη να σπουδάσει Γραφίστας (Computer Graphics Design, Web design 3D Animation, Marketing) στη ιδιωτική σχολή ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Από το πρώτο έτος άρχισε να εργάζεται και να δημιουργεί σχέδια για T-shirt, μακέτες για κάρτες, λογότυπα, αφίσες και διαφημιστικά έντυπα. Στη πορεία εργάστηκε και έκανε άσκηση σε εκδοτική (Status περιοδικό) στην Αθήνα και διαφημιστικές είτε σαν freelancer είτε σε εξαρτημένη σχέση εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του για να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της αγοράς στο τομέα του Graphic Design. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριότητας, το ομαδικό πνεύμα, η πρωτοβουλία, η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός, η σκληρή εργασία και οι οργανωτικές δεξιότητες εκτιμήθηκαν πάρα πολύ από τους πελάτες που εξυπηρέτησε. Η επαγγελματική του εμπειρία, του δίδαξε τη σημασία της ευθύνης, της επικοινωνίας και της συνεχούς ανάγκης να εμπλουτιστεί η εκπαίδευσή του. Tέλος τα τελευταία 10 χρόνια διατηρεί ένα Ατελιέ Γραφικών Τεχνών το οποίο του το παραχώρησε μετά από 40 χρόνια εμπειρίας και σκληρής δουλειάς ο πατέρας του Κωνσταντίνος Κορδώνης όποιος είναι ένας από τους παλαιότερους Τυπογράφους στο νησί της Ρόδου. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με φωτογραφία, σκι βουνού, outdoor activities, μοντελισμό.

Μανώλης Πέτσικας

Graphic Designer

Ο Μανώλης Πέτσικας γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην Ρόδο. Από την εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά και ιδιαίτερα την ζωγραφική λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις (2005). Αργότερα στο λύκειο συμμετείχε σε δύο ακόμα εκθέσεις ελεύθερου σχεδίου (2007 & 2008). Ξεκίνησε τίς σπουδές του ως Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων στην ιδιωτική σχολή ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Θεσσαλονίκη όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος μετά από δύο εξάμηνα. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα “Comic & Animation”. Αφού αποφοίτησε, εργάστηκε ως Freelancer για τρία χρόνια. Έπειτα εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρία στην Ρόδο ως Γραφίστας για έναν χρόνο. Τώρα εργάζεται στο Ατελιέ Γραφικών Τεχνών - Τυπογραφείο -υπό την καθοδήγηση- του Γεώργιου Κορδώνη, στην θέση του Γραφίστα.

Ποιοι Είμαστε

Το τυπογραφείο Κορδώνη στεγάζει τα γραφεία του στα Κοσκινού από το 1976.
Ελάτε να μας βρείτε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε όσον αφορά τις εκτυπώσεις & γραφιστικά θέματα!

Επικοινωνία

 ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX    +30 22410 61370

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ     Κοσκινού, 85100 Ρόδος

EMAIL     printgkordonis@gmail.com

Στείλτε μας ένα μήνυμα!

Επικοινωνείστε μαζί μας γρήγορα κι εύκολα συμπληρώνοντας την παρακάτω online φόρμα!

has been added to the cart. View Cart