Εκτυπώσεις Ρόδος

Απο το 1976

Λίγα λόγια για την ιστορία μας

  

Η εταιρεία μας κατέχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκτύπωσης και στη γραμμή του διαφημιστικού κι έντυπου υλικού. Η Έδρα της βρίσκεται στα Κοσκινού της Ρόδου, ενώ στον χώρο της λειτουργούν μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!
Τα συστήματα που διαθέτουμε αναφέρονται κυρίως στην εκτύπωση & το φινίρισμα έντυπων και άλλων υλικών. Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας στον τομέα των εκτυπώσεων η εταιρεία μας είναι έτοιμη να σας δώσει λύσεις  ακόμη κι αυθημερόν, με την καλύτερη σχέση ποιότητας κ' τιμής στην αγορά.

Εκτυπώσεις Ρόδος

Κάθε χρόνο με

230
Πελάτες
που μας εμπιστεύονται
480
Ιδέες
που δημιουργούμε
580
Καφέδες
που πίνουμε
1200
Ώρες
Μουσικής & Δημιουργίας

Τα σημεία που

Καθαρότητα

Τα σχέδια που παράγουμε και δημιουργούμε δεν έχουν περιττά στοιχεία. Τα κρατάμε  καθαρά ώστε να έχουν την μέγιστη ευκρίνεια στο μάτι το δικό σας και του αντίστοιχου πελάτη της επιχείρησή σας.

Ευελιξία

Προσαρμόζουμε τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησή σας, κι ο,τι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη συνεργασία μας! Επίσης ερχόμαστε και στον τόπο της επιχείρησής σας για να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο το προφίλ και το ύφος της!

Ποιότητα

Το τελικό αποτέλεσμα έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην αγορά, εφόσον χρησιμοποιούμε κορυφαία εκτυπωτικά μηχανήματα κι επιλέγουμε τα καταλληλότερα είδη χαρτιού και υλικών γενικότερα!

Έτοιμοι κάθε στιγμη για...

Η ιδέα

Δημιουργώντας την ιδέα & το σχέδιο

Πρώτο μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε την ιδέα και το σχέδιο πάνω στο οποίο θα κινηθούμε. Σε αυτή τη φάση είστε παρόντες κι εσείς ώστε να  βάλετε τις δικές προτιμήσεις και να αποφασίσετε!

Η υλοποίηση

Πραγματοποιώντας το πλάνο

Στην επόμενη φάση προχωράμε στην υλοποίηση της ιδέας και του πλάνου που σχεδιάσαμε προηγουμένως. Σε αυτό το σημείο υπάρχει περίπτωση να σας δώσουμε και κάποιες άλλες εκδοχές του σχέδιου που δεν είχαμε σκεφτεί προηγουμένως ...

Εκτύπωση

Με την προεπισκόπηση & την απόφαση της εργασίας προχωράμε στην τελική εκτύπωση και παράδοση του έργου.

Τελική παράδοση

Μετά την ολοκλήρωση όλων των προηγούμενων βημάτων ακολουθεί η παράδοση του έργου σας στην τιμή & τον χρόνο που απο προηγουμένως έχουμε συμφωνήσει μαζί.

Μοναδικά σχέδια

Μοναδικά σχέδια τα οποία δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς!

Καθαρότητα στην λεπτομέρεια

Τα σχέδια & οι ιδέες μας είναι καθαρές, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια

Ομαδικότητα

Λειτουργούμε ομαδικά περιλαμβάνοντας σε αυτό κι εσάς που είστε ο παρατηρητής κι ο τελικός καθοδηγητής μας για το τελικό αποτέλεσμα

Ευελιξία

Είμαστε δυναμικοί μπορώντας να παραμετροποιήσουμε τα πάντα κατά την δημιουργία και την επεξεργασία του δικού σας πλάνου!

Ποιότητα

Άριστη ποιότητα στην τελική εκτύπωση καθώς και του γενικότερου έργου κατά την παράδοση .

Χρόνος

Τελική παράδοση στο χρόνο που συμφωνήσαμε, καθώς σας δίνεται παράλληλα στο τέλος το δικαίωμα της τελικής αξιολόγησης του έργου  ... έτσι για να ξέρουμε αν όντως είστε ευχαριστημένοι !

has been added to the cart. View Cart